3 fantastiske steder at tage på ferie i Vietnam

Er du i gang med at planlægge din næste ferie? Men måske er du i tvivl om hvor den skal gå til. Overvej at tage på ferie i Vietnam. Asien og Østen i det hele taget er for mange stadig lidt ukendt land. I hvert fald for en hel del danskere. Mange foretrækker stadig europæiske ferie destinationer eller USA hvis rejsen skal gå lidt længere væk. Ferie i Vietnam byder på smuk natur, spændende og anderledes kultur og ikke mindst et prisniveau langt under det vi kender fra Danmark. Især 3 steder i Vietnam fortjener et blive ekstra fremhævet. Hovedstaden Hanoi er et besøg værd i sig selv. En stor by med masser af gode hoteller, restauranter og butikker. Især den Gamle bydel med sine tætpakkede butikker er en oplevelse, en meget autentisk en af slagsen.

Et andet must på ferie i Vietnam er en sejltur langs Ha Long Bay. Du sejler på smaragdgrønt vand og får mulighed for at opleve ro og virkelig nyde den smukke natur. Endelig skal Hoi An også have en varm anbefaling. En charmerene kulturel perle, som også kan byde på skønne sandstrande og ren daseferie. Prøv det af og find selv din favorit destination.

 

Det skal du vide inden du rejser på ferie i Vietnam

 

Vietnam er et fattigt land, så pas godt på dine ting så du ikke bliver ofre for lommetyve. Du skal have turistvisum for at få lov at rejse ind i landet, det kan dit rejsebureau hjælpe dig med at få. Du må ikke drikke vandet, så køb vand på flaske eller kog vandet først, så du undgår at blive syg. Prisniveauet er lavt og du kan med fordel shoppe mærkevarer billigere end hjemme. Infrastrukturen er god og veludviklet, så du kan nemt komme fra den ene ende af landet til den anden. August er regntid, typisk med regn fra morgen til aften. Herudover kan landet besøges på alle tidspunkter af året. Inden afrejse anbefales det, at man vaccineres mod både leverbetændelse og stivkrampe. Pak med fordel gode vandresko med på din ferie i Vietnam, så du ikke går glip af udsøgte natur oplevelser.

 

Her finder du din ferie i Vietnam

 

En rejse til Vietnam kan bookes på forskellige måder. Enten online på egen hånd eller via et erfarent rejsebureau.  Find din ferie på http://vietnam-rejser.dk/og lad eksperter og kyndige rejseledere hjælpe dig med at planlægge din ferie i Vietnam. Når man rejser til fjerne destinationer, som man må sige at Vietnam er, så er det rigtig smart at have styr på så meget så muligt inden afgang. Dårlige hoteller, forsinkede fly eller aflyste busser kan hurtigt ødelægge din ferie og din generelle oplevelse. Booker du din rejse via et bureau kan de hjælpe dig ud af den slags situationer og hurtigt løse problemet for dig, så du kan bruge din ferie på at opleve og slappe af.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *