Betal din rejse over flere måneder

 

Bestiller du din rejse i god tid i forvejen, vil du altid skulle betale en lille sum penge ved din bestilling. Det er typisk hvis du bestiller din rejse tidligere end 60 dage før afrejsedagen. Summen er ofte et depositum svarende til 10 % af rejseprisen.

Bestiller du derimod din ferie, når der er mindre end 60 dage til afrejsedagen, vil du hos langt de fleste rejseselskaber, skulle betale hele beløbet på en gang. Det kan for mange være et hårdt træk på deres konto og derfor kan nogle danskere se sig nødsaget til, at fravælge den rejse de først havde kigget på og i stedet søge billigere alternativer.

I stedet kan du også vælge at betale din rejse på afbetaling, så du fordeler dine omkostninger ved din rejse ud over flere måneder.

Billige kviklån og forbrugslån

Det er sjældent set af din bank, vil give dig lov til at låne penge til udelukkende fornøjelser, men heldigvis findes der i dag låneselskaber på nettet, der tilbyder dig penge nemt og bekvemt til rejser og ferier.

Vil du gerne afsted hurtigst muligt, så find billige kviklån her.

Vi har ikke alle lige mange penge og sidder du og mangler de sidste par tusinde kroner for at have råd til din drømme rejse, kan du få råd til den ved at lave et billigt kviklån eller forbrugslån. Det kan være med til at realisere din drøm om den ferie, som du i længere tid har drømt om.

Gå ind på en af de mange sammenligningssider med kviklån og forbrugslån for at finde frem til det billigste lån, der passer til dit formål. Det anbefales at sammenligne mindst tre forskellige ferielån så du kan vælge det bedste til dit behov.

Selvom det er en ferie du skal låne penge til, bør du alligevel gøre dig nogle tanker omkring, hvornår du har mulighed for at betale dine penge tilbage igen. Måske du allerede kan tilbage betale dit lån inden for de kommende 30 dage eller måske du skal bruge 24 måneder.

Disse ting skal du være opmærksom på

Der er rigtig mange danskere, der er bekymret for at låne penge til deres rejser. Hvis du forbereder dig inden du tager af sted og sætter dig godt ind i dine afdrag samt lægger en klar plan for din afbetaling, vil du ikke have noget at bekymre dig over, men i stedet sikrer dig en økonomi, der ikke skrider.

Er din bekymring at dit lån kan blive for dyrt, kan du vælge at afsætte et højere beløb og måske endda lidt højere end hvad du selv tænker først var muligt.

Selvom det kan blive hårdt i nogle måneder, vil du samtidig også kunne få afdraget din rejse hurtigere og dermed spare penge på renterne. Der skal dog også være plads til at leve almindeligt, så du ikke kun skal leve af spaghetti og ketchup. Det er rigtig vigtigt at være realistisk, når du lægger din plan for din afbetaling.

Ydermere er det muligt at låne penge, der vil dække hele din rejse, men skal du rejse i længere tid til f.eks. Afrika – anbefales det i høj grad, at have lavet en opsparing i forvejen til samme formål.

Så du derved kun låner penge til at sikre din likviditet, når rejsen skal betales. Det vil også spare dig selv for en masse penge i længden, da det bestemt ikke er billigt at lave et kviklån eller et forbrugslån.

Vær ligeledes opmærksom på lånets ÅOP som er de reelle omkostninger, renter og afgifter regnet sammen.

Hverken et kviklån eller et forbrugslån er billigere end et banklån, men som sagt er det stort set umuligt, at låne penge fra din bank til ferier og fornøjelser.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *