Bliv forelsket i Smilets land – Thailand

Herhjemme kender vi til både thailandsk mad og der findes ikke mange byer uden mulighed for thaimassage. Dog er Thailand meget mere end det og man vil ud fra dette simple danske billede blive overrasket over, hvor meget landet har at byde på som rejsedestination. Thailand kan noget helt særligt og har hele pakken. Thailand formår også at være en af danskernes mest foretrukne rejsedestinationer. Det er sandelig også et lille paradis midt i Asien, hvor man i kan være sikret at få en helstøbt oplevelse. I Thailand finder man en rig kultur, hvor gamle traditioner stadig bevares, især her deres munkevæsen yderst fascinerende.

Thailand har også en spændende historie bag sig, som ses flere steder, bevidnet i gamle ruiner og templer. Templerne fortæller samtidig om deres særlige forhold til buddhismen, som er landets religion. Den smukke natur, hvor især strandende er noget helt særligt, er bjergtagende og det thailandske køkken er noget, som skal opleves, da det byder på spændende kulinariske oplevelser. Thailand er et must see og du vil straks forelske dig i deres enorme venlighed og blive fascineret af både deres gamle traditioner og den buddhistiske religion i sammenspillet med den nutidige puls, som findes især i deres hovedsted, den enorme storby Bangkok.

Alt dette skal du opleve i Thailand

Thailands har utroligt mange templer og det vil blive svært at skulle nå rundt om den alle sammen. Men det vil være værd at udvælge et par af dem, for at opleve thailændernes nære forhold til deres religion buddhismen og ikke mindst opleve den munkekultur, som findes i landet, som i Thailand er noget helt særligt. Et must er at se den gamle by Ayuthaya, hvor man i dag kun kan se ruinerne. Det er enormt fascinerende og er i dag på UNESCOs verdenskulturliste, som derfor gør at Ayuthaya simpelthen skal opleves, når man er i Thailand. Kendt er Thailand også for det flydende marked, som er, hvad navnet antyder. Et virvar af kanaler og propfyldte både danner dette marked, hvilket er en særoplevelse og noget helt for sig. Sidst men ikke mindst så husk også at få naturoplevelserne med, som er helt unikke.

Heller ikke økonomien står i vejen for en tur til Thailand

Thailand er et af de steder, som også økonomisk er til at komme til. Her finder du billige rejser ift. mange andre sammenlignelige rejsedestinationer. Derfor vil man også uden problemer kunne tage hele familien afsted. Her skal man også huske på, at indtil børnene er myndige får man udbetalt børnepenge, som passende for børenes vedkommende, kan bruges til en rejse. Så vil hele familien kunne komme afsted. Det vil samtidig med Thailands lave prisleje gøre at hele familien, også med fire børn, vil kunne komme afsted uden problemer og få en oplevelse for livet. Så er der lige pludselig ikke langt til de gode oplevelser og en helt unik rejse. Selvom børnepenge er beregnet primært til de praktiske udgifter, så er en rejse altså noget, der giver noget helt særligt og et aftryk for livet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *