Derfor skal du rejse med C&C Travel

C&C Travel blev grundlagt tilbage i 1989 og har i dag 26 år på banen.

C&C Travel er et rejsebureau der tilbyder rejser til mere end 26 lande verden over. De er især kendte for deres meget tilfredsstillende service som de tilbyder deres gæster. De tager hånd om deres gæster både før, under og efter deres rejse.

C&C Travel

C&C Travel startede på øen Mindoro med resorten Coco Beach som i dag er et af deres mest besøgte destinationer. Men som tiden gik blev efterspørgslen større og folk der allerede havde besøgt Coco Beach ønskede nu at rejse andre steder hen. Dette blev startskuddet for Enrico som nu begyndte arrangere rejser til andre steder i verden. Gennem de sidste 26 år har C&C Travel vokset sig større og har nu over 1.242 rejse forslag og beskæftiger sig med rejser i stort set alle lande. C&C Travel skræddersyer ligeledes rejser til dine behov, så uanset om du er til badeferier, kulturoplevelser, aktiv ferie, kør selv ferie eller noget helt femte, så er C&C der til at guide dig hele vejen med alt det praktiske. Det eneste du reelt set behøver at gøre, er at nyde din ferie.

Udover at være et rejsebureau, så lægges der idag stor vægt på at, deres rejser både er til glæde for deres gæster, lokalbefolkningen, samarbejdspartnere og ansatte. De har derfor nogle helt klare retningslinjer for hvor, hvornår og hvordan de arrangerer deres rejser. I forbindelse med alle deres rejser, bliver der især lagt stor vægt på at værne om miljøet, og at de så vidt muligt benytter sig at de lokale agenter, hoteller og transport udbydere, da det er med til at støtte det givende lands udvikling. Udover at være et rejsebureau, så er de i dag også en del af støtte-hjælpeprogrammer i mange af de lande, de har rejser til. Det gøres ved C&C hjælpegrogrammer. Her er et eksempel på et af  C&C Travel projekterne. Desuden støtter de hvert år med julepakker til fattige familier, gråstær operationer, bygning af huse og meget mere. Er du interesseret i at vide mere om det kan du læse mere om her.

Inden du beslutter dig for at vælge et rejsebureau tilbyder C&C Travel en nyhed side hvor du kan læse meget mere om dem og hvad de står for. Her under kan du også se mere om nogen at de værdier de stå for:

 C&C Travel’s 10 værdier

  • Tryghed: Vi tager ansvar for vores gæster og hinanden
  • Ærlighed:Vi handler som vi siger, og vi holder hvad vi lover
  • Motivation:Vi er motiverede og passionerede for at lave og sælge rejser
  • Selvtillid:Vi tror på os selv og fejrer vores successer
  • Fællesskab: Vi samarbejder og hjælper hinanden
  • Faglighed:Vi har stor vide n og erfaring og vi opsøger mere
  • Service:Vi er positive, imødekommende og servicemindede
  • Effektivitet:Vi forventningsafstemmer vores opgaver og vi når vores mål
  • Tillid:Vi har tillid til hinanden og vil det bedste for hinanden
  • Åbenhed:Vi møder hinanden og vores gæster med åbenhed, vi afklarer misforståelser, og vi udviser forståelse for hinandens forskellighed!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *