Ferie for alle aldre og typer i Thailand

Én af grundene til at Thailand er så velbesøgt et turistmål er nemlig, at turismen i Thailand appellerer til alle aldre. Både for unge så vel som for gamle er Thailand et populært rejsemål. For unge er det typisk det storslåede landskab og den thailandske kultur i byen så vel som på landet der placerer Thailand højt på listen over rejsemål, der skal tilbagelægges i sabbatåret.

For ældre er det typisk den store luksus, der fås for ingen penge og som krydrer pensionslivet og den langeventede tid alene som et ældre ægtepar, der blot skal nyde hinandens selskab.

Ferie i Thailand for børnefamilier

For børn er Thailand et drømmeland med dets hvide strande, blå vand og særlige dyre- og planteliv. Der er ikke en tilfældighed, at mange charterferiers destination hedder Thailand. Her lever turismens charterbranche nemlig i bedste velgående, fordi Thailands gæstfrie kultur, høje serviceniveau og brede ferieudbud rummer mange forskellige slags børnefamilier. Disse charterferier i Thailand er ikke kun for børnenes gode, men også for de voksnes. På de fleste hoteller, der huserer charterrejsende, findes et stort udvalg af aktiviteter for børnene. Også hotellerne med pool-område rummer et utal af børnepools nær liggestolene, så mor og far kan holde øje med de små, mens de leger i vandet og mens mor og far hviler sig.

Den romantiske ferie i Thailand

Er I lige blevet gift, har I lige dannet par eller trænger parlivet til fornyelse, så er Thailand et godt forslag til et feriemål for jer, der blot rejser to sammen. Det varme klima skal nok få tændt eller gentændt gnisterne mellem jer, hvad enten I har været sammen i flere år, er nygifte eller lige er rent ind i en stormende forelskelse.

På mange af Thailands hoteller ydes der wellness, de er perfekt til parret, der blot ønsker at komme ned i gear og nyde hinandens selskab. I Thailand kan I som par forene jer over wellness, udsøgte måltider med vin, gåture blandt smukke asiatiske planter eller blandt kysternes kridhvide sandkorn. Her er I garanteret mange romantiske stunder, når I i hinandens selskab tilbagelægger gåture langs de hvide kyster, mens solens forsvinder i et hav af glødende farver bag vandets horisont.

Se C&C Travels brede udland af rejser til Thailand her.

Ferien og studieturen til Thailand

En studietur til Thailand for en hel skoleklasse kan måske lyde usandsynligt i manges ører, da sådan en tur, naturligvis, vil koste en del flere kroner og ører. Men skal du ikke af sted til Thailand i forbindelse med et fastlagt studie, er der stadig rigeligt af grunde til at tage på en ferie til Thailand. Thailands befolkning udgøres nemlig af en fin blanding mellem buddhister og muslimer, hvoraf 95 % af befolkningen tæller som buddhister, mens 4 % udgøres af muslimer. Du vil helt sikkert have rig mulighed for at studere buddhismen med en ferie til Thailand, men er du heldig får du også en anderledes indsigt i den islamiske kultur i Sydøstasien; en oplevelse og indsigt i islam, som de fleste ikke kan prale af, da islam og muslimernes tilhørsforhold placerer sig i Mellemøsten.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *