Phuket, golfbaner og golfkultur i verdensklasse

Phuket, øen og provinsen i det sydlige Thailand, er de seneste år blevet et populært sted, hvor mange kombinerer golf med ferie. Denne sydlige provins i Thailand er omgivet af smukke kyster fra alle sider, da Phuket udgør Thailands største ø. På denne paradis-ø findes der ca. 8 forskellige golfbaner. Mon ikke der er lidt for enhver smag i dette ferieparadis?

Phuket rummer nogle af de bedste golfbaner, der er at finde i Asien, hvor der hverken er sparet på kvaliteten af design, faciliteter, der omkranses af Phukets smukke landskab. Enhver golfentusiast, der har haft fornøjelsen af at spille golf i Phuket, vil ikke råde andre golfspillere, der endnu ikke har oplevet dette golfparadis, til at gå udenom Phuket. Frygt ej heller varmen på golfbanerne i Phuket – de fleste golfbaner er udstyret med boder, der sørger for skygge og

lækre forfriskninger, når det bliver for varmt at spille. Og når det da midt på dagen bliver for varmt at spille på Phukets udsøgte golfbaner, er øen omgivet med lækre strande, hvor kroppen kan afkøles i det omgivende, svalende vand. Sørg for at booke en eftermiddags- eller aftentid, hvis du skal have mest ud af golfbanerne i Phuket – og forkæl dig selv med feriens udsøgte ferieforhold i formiddags- og middagstimerne. De 8 forskellige golfbaner, der er placeres på Phuket, tilhører 8 forskellige golfklubber, der modtager golfentusiaster fra hele verdenen med åbne arme. Vi giver dig her et overblik, over nogle af de golfklubber, som du bør aflægge et besøg efter en dag på stranden.

Golfklubber i Phuket

Blue Canyon Country Club Phuket er én af de golfklubber, som du mindst én gang i dit liv bør opleve. Denne klub er en af Asiens højest rangerede, og dækker over et areal af 700 hektar. Fra Andamanhavet til Phang-Nga bjergene er der rige muligheder for golfspil af forskellige variationer der strækker sig fra den udfordrende Canyon Course-bane til den frodige Lakes-Course-bane. Det er ikke kun spilvariationerne der er blusset op for i denne klub, men også luksus er også på klubbens menukort: Klubhuset tilbyder nemlig både massage, jacuzzi og sauna, når du ikke spiller golf eller solbader ved Phukets strande.

Vil du gerne opleve Phukets ældste golfklub, bør du helt sikkert svinge forbi Phuket Country Club. Denne golfklubs baner er ideel for dig, der skal kunne komme nemt til og fra golfbanerne under din ferie, hvilket netop er muligt i denne golfklub i Phuket, da dens placering ligger mellem Phuket By og Patong Beach. Derfor er denne klubs baner omfavnende for de fleste golfspiller, der rejser til Phuket for at spille golf. Adgangen er nem og med én 18-hullers bane og én 9-hullers bane (der efter sigende skulle være den mest udfordrende!) kan alle være med.

Drømmer du om at se stedet, hvor de seneste Thailand Open afholdtes? Så skal du helt klart lægge turen forbi Laguna Phuket Golf Club, der ved sidste afholdelse af Thailand Open var vært for mesterskabet. Da klubben den dag i dag står som nyrenoveret, er standarden af højder, som de færreste golfklubber i deres levetid når.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *