Rejs rundt i eget land

Når snakken falder på rejser, er det implicit at der er tale om rejser til udlandet. For hvad kaldes en rejse indenrigs? De fleste vil sige de skal på ferie i den by eller område de skal til, men så snart man ryger ud af landets grænser er det en rejse.

Vi vil i denne artikel give eksemplar på rejsemål i eget land. Feriesteder rundt omkring i Danmark hvor du kan få rigtig gode ferieoplevelser, selvom du ikke behøver at tage ud af landet.

Danmark kan være rigtig smuk om sommeren, og det er med at udnytte når vores eget land viser sig fra den bedste side. Her er det da ærgerligt at bruge en god dansk sommer på at tage til udlandet, hvor det giver meget mere mening at tage en tur til Gran Canaria i efterårsferien når det er dårligt vejr herhjemme.

copenhagen-142711_1920

Gode danske områder

Marielyst er et ferieområde på Falster. Marielyst er tit omtalt som Danmarks badeby nummer 1, med den bedste strand du finder herhjemme. Om det er tilfældet må være en subjektiv vurdering, men alt andet lige er der rigtig smukt i Marielyst om sommeren, hvilket også kan ses på antallet byen vokser med. Der er hver sommer godt gang i Marielyst både blandt unge mennesker og familier på ferie, og byen lever af dens ”turister”

Marielyst er helt klart et af de steder man med fordel kan tage rejse til, hvis man vil på ferie i eget land.

En anden god mulighed for at tage ud at rejse i andet land er en tur til Skagen. Som Marielyst, er der rigtig godt gang i Skagen om sommeren, hvor både familier og unge mennesker tager til Danmarks nordligste punkt.

Skagen er især kendt for grenen, hvor de to have Kattegat og Skagerrak møder hinanden. Derudover er Skagen en rigtig smuk by, der byder på lidt af hvert. Især havnen er fuld af liv i sommermånederne.

Er man mere til campingferie er der rigtig mange muligheder omkring i landet. De fleste campingpladser med campingvogne eller hytter har rigtig gode ferieforhold for hele familien, og de fleste har et godt badeland hvilket er vigtigt for rigtig mange når de vælger ferie i Danmark.

Danmark rummer fine muligheder

Danmark rummer fine muligheder for gode ferier. Derfor er det lidt en skam at folk altid tager på ferie ud af landet, når det er tid til ferie. Der er rigtig mange gode muligheder i det danske land, og mange spændende steder der kan besøges. Vi har givet vore bud på 2 steder og at man kan tage at besøge nogle af de danske campingpladser eller feriecentre. Der er mange muligheder, så tag at undersøg markedet herhjemme også, inden i tager charterflyet til Spanien, Grækenland eller Tyrkiet som alle andre.

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *