Trænger du til sol og varme, inden det for alvor bliver vinter?

Du kender det sikkert godt. Det er mørkt, når du står op om morgenen, og det er mørkt allerede midt på eftermiddagen. Du længes efter solens lys og varme. Heldigvis er der mange muligheder for at opfylde din længsel. Læs her nærmere om 5 af de steder, hvor du kan både kan opleve få lys, sol og varme, inden vinteren for alvor sætter ind.

  • Kreta

Kreta er den største og mest frodige af de mange græske øer. Her er der varmt langt ind i efteråret, og du kan nemt nyde solen og varmen flere måneder efter, at det er begyndt at blive både koldt og mørkt i Danmark. De charmerende landsbyer blandet med de mange smukke naturoplevelser med kløfter og dale kombineret med de skønne strande gør Kreta til en ferieø med mange muligheder.

  • Caribien, Aruba

En tur til Caribien giver mulighed for at opleve ikke blot skønt klima, men også nogle fantastiske strande. På øen Aruba får man følelsen af at være i paradis. Her er ikke blot skønne strande, men du har også mulighed for at kombinere sol og badning med golf og shopping, som der også er rig mulighed for at dyrke på øen. Du bør også unde dig selv en snorkletur og opleve de mange smukke syn, som kun findes under vandet. Nyd også den skønne caribiske og portugisiske mad, som serveres rigtig mange steder.

  • Gran Canaria

Flyveturen til Gran Canaria er forholdsvis kort, og alligevel er her et helt andet lys og klima, end det vi oplever i Danmark. Øen er derfor et oplagt feriemål, når du trænger til sol og varme, og måske ikke vil ud på en længere flyvetur. Mas Palomas på Gran Canaria har den skønneste strand, og sanddynerene får dig til at føle dig hensat til en tur i Saharas ørken. Men øen har mange andre feriebyer at tilbyde, og her er noget for enhver smag, når man gerne vil nyde de mange lyse timer kombineret med solen og varmen.

  • Afrika

Afrika byder også på masser af sol og varme i vinterhalvåret. Der er mange rejsemål at vælge mellem og de er alle solsikre. Tag f.eks. en tur til Kap Verde, og lev efter de lokale øboers motto: no stress. Det er ren afslapning og solbadning på øer som for eksempel Santa Maria. Her er lange, smukke sandstrande, og du kommer automatisk helt ned i gear, når du opholder dig her.

  • Madeira

Den portugisiske øgruppe i det østlige Atlanterhav ligger ud for Marokkos kyst, og derfor kan du også her opleve masser af sol og varme, når du gerne vil på afstand af det danske efterår og vinter. Madeira er både smuk og frodig, og de milde golfstrømme giver øen mange solskinstimer og en helt særlig blomsterpragt. Øen blev skabt efter et vulkanudbrud, og kombineret med det subtropiske klima giver det øen en helt særlig natur med grønne bjerge, stejle kløfter og dybe dale.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *