Verdenskort plakater; for dig der elsker at rejse

Er du glad for at rejse og elsker at udforske alle de forskellige steder vores skønne planet har at tilbyde, hvorfor så ikke invitere hele verden ind i din stue med et lækkert verdenskort plakat?

Der er næppe nogen mere fantastisk måde at huske vores rejser på end gennem billeder. I dag har vi dog de fleste på telefonen, men vil du gerne mindes dine oplevelser i hele verden, så læs med her og få tre tips til, hvordan du kan bruge din plakat med verdenskort som rejsedagbog.

1.    Klistermærker eller knappenåle

Nogle gange er det de helt simple løsninger, der er mest effektive – især, hvis du er til det subtile og diskrete.

Er du det, så kan helt simple, små runde klistermærker være en løsning. I det tilfælde at du ikke ønsker at prikke huller i din plakat med en knappenål eller måske har valgt at få den indrammet, så kan du i stedet bruge små farvede klistermærker til at markere de steder du har besøgt.

Det er en fin og farverig måde a markere dine rejser på og det er desuden en rigtig god måde at starte samtaler på, når du har besøg af nye mennesker.

2.    Billeder og datoer

Vil du gerne have lidt flere detaljer på dine verdenskort plakater, kan du vælge større klistermærker, hvor du eventuelt skriver dato og by på. Det er en god ide, hvis du rejser meget og gerne vil kunne huske præcis, hvor du var, hvornår.

Og vil du desuden gerne huske, med hvem du rejste, så er det et fint minde at klistre et billede på, der hvor du har været – eventuelt af dem, du rejste sammen med.

For nogen vil det blive for rodet, men det er en hyggelig udvidelse af køleskabet, der hos mange ellers er prydet af billeder og små minder.

3.    Post-its

Det er vel efterhånden ved at være en saga blot med post-its. De små gule sedler har, ligesom så meget andet, måttet vige pladsen for moderne teknologi og elektroniske notater.

Det er dog stadig et effektivt værktøj til små notater og huskesedler. De fines små sedler, der kan klæbes op finde i en række frække farver og kan give din plakat med verdenskort både farve og mindeværdighed på en gang.

Skriv datoer, bynavne, rejsepartnere og små detaljer på sedlerne og sæt dem på dit verdenskort plakat, så du altid kan mindes de gode oplevelser ved at kigge på kortet.

4.    Souvenirs

I langt de fleste turistbyer og rejsemål kan du finde små, sjove og søde souvenirs. Måske er du glad for at samle skeer med malede motiver, små glaskugler eller andre former for minder og dem, kan du også kombinere med din plakat.

Du kan vælge at stille dem i en sættekasse ved siden af kortet, det er både hyggeligt og rart at have stående. Har du ikke en sættekasse kan en enkelt reol også være en fin løsning.

Det vigtigste er, at du kommer til at smile, når du kigger på dit verdenskort.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *